Up

Emerald Green Laser

kalender 22 sep 2023

gebruiker Linde

klok 5 minuten

De Emerald Green Laser is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van bodyshaping. Met de Emerald Green Laser kun je op een niet-invasieve manier vet verminderen, cellulitis verbeteren en huid verstrakken op het gehele lichaam. Daarnaast is het ook een veilige en geheel pijnloze manier om vet te verliezen. We zetten deze ‘koude laser’ vooral in om vet te verminderen op de buik en rug, maar hij kan in principe overal op het lichaam gebruikt worden. Populaire zones zijn buikvet verbranden, bovenbeen vet verbranden en onderkin weghalen. Daarom is dit een ideaal alternatief voor chirurgische ingrepen zoals een liposuctie.

Wil je graag je lichaamscontour verbeteren zonder littekens, pijn of lange downtime? Wil jij weer een strakkere buik, minder lovehandles, of eindelijk je cellulitis aanpakken? Dan biedt de Emerald Green Laser wellicht de oplossing die je zoekt om zonder operatie effectief lichaamsvet te verminderen en cellulitis aan te pakken.

In Maastricht biedt Beautifier als eerste en enige kliniek in Nederland sinds 2023 behandelingen met de echte Emerald Green Laser aan. Beautifier is dé expert op het gebied van bodyshaping in Limburg. Naast de Emerald Green Laser hebben wij ook een VanquishMe om met radiofrequentie vet te verbranden, EMSCULPT om bil- en buikspieren te verstevigen en de Exilis voor huidverstrakking over het gehele lichaam. Kortom: of het nou om vet verbranden, spieren opbouwen of huidverstrakking gaat, wij hebben voor elk probleem bij elke BMI een geschikte oplossing. Twijfel je of de Emerald Green Laser wel het geschikte device voor jou is? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Emerald green laser buikvet verbranden

Wat is de Emerald Green Laser?

De Emerald Green Laser is de prijswinnende innovatie van Erchonia lasers. Het is de enige laserbehandeling die FDA approved is voor het verminderen van vet op het lichaam. De Emerald Green Laser is een geschikte behandeling om vet op de buik en bovenbenen te verminderen bij iedereen met een BMI boven de 27. Met 10 behandelingen van 30 minuten kun je in 5 weken tijd je buikomtrek aanzienlijk verminderen (tot wel 16 cm per kuur!). Gelokaliseerd vet op bovenarmen en rug verminderen, je onderkin verwijderen en cellulitis verminderen: het kan bij iedereen.

Waar je voorheen alleen vet kon verwijderen door het te verbranden met radiofrequentie, bevriezen met coolsculpting, of operatief weg kon halen met een liposuctie, kun je nu op een nóg effectievere manier pijnloos en zonder operatie vet verminderen.

> >

Wat doet de Emerald Green Laser?

In dit dossier leggen we je alles uit over de werking van de Emerald Green Laser. We hebben er ook een video over gemaakt. Daarin kun je in 4 minuten zien wat de Emerald Green Laser is, hoe het werkt en voor welke indicaties de laser geschikt is:

Wat zijn de voordelen van een behandeling met de Emerald Green Laser?

De Emerald Green Laser heeft een aantal unieke eigenschappen, waardoor het de meest effectieve bodyshaping behandeling is:

  • Vetvermindering: De laser stimuleert het verminderen van vet in de vetcellen, wat leidt tot een vermindering van onderhuids vet en verbetering van de contour van het behandelde gebied.

  • Niet-invasief: De behandeling is niet-operatief en vereist dus geen incisies of naalden, waardoor het een minder invasieve optie is dan sommige andere behandelingen voor vetreductie. Geen littekens of vervelende downtime dus.

  • Pijnloos: omdat het om een koude laserbehandeling gaat, is de behandeling zelf volledig pijnloos.

  • Gecontroleerde en gerichte aanpak: De Emerald Green Laser richt zich specifiek op het vetweefsel onder de huid. Het is een koude laser, die dus geen bijwerkingen heeft omdat er geen thermische schade ontstaat.

  • Stimulatie van collageen: Naast vetvermindering stimuleert de laserbehandeling de productie van collageen in de huid, wat kan leiden tot een verbeterde huidtextuur en huidelasticiteit.

  • Snel resultaat: Je kunt een kuur binnen 5 weken afronden. Hierdoor is er al snel zichtbaar resultaat.

  • Minimale hersteltijd: De behandeling heeft geen hersteltijd, waardoor je direct je dagelijkse activiteiten kunt hervatten.

  • Resultaten op lange termijn: Als je de nazorginstructies opvolgt en een gezonde leefstijl aanhoudt, heb je lang plezier van de Emerald Green Laserbehandeling.

Voor wie is de Emerald Green Laser geschikt?

De Emerald Green Laser is een geschikte behandeling voor iedereen met overtollig vet of cellulitis. Het maakt niet uit of dit grotere zones zijn zoals je buik en flanken of kleinere zones zoals onderkin of bovenarmen. De Emerald Green Laser wordt alleen afgeraden als je zwanger bent, een ziekte van het lymfesysteem hebt of een pacemaker hebt. Ben je er nou niet zeker van of je in aanmerking komt voor een behandeling met de Emerald Laser? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend consult met een van onze bodyshaping specialistes voor een advies op maat.

Hoe werkt de Emerald Green Laser?

Bij andere methodes om vet te verminderen draait het vooral om het verminderen van het aantal vetcellen. De Emerald Green Laser werkt anders. Vet is een hormoonproducerend orgaan, dat bij overgewicht uit balans is geraakt. Vetcellen nemen dan in aantal toe en ze veranderen van gedrag: ze zwellen op. Naast zwelling laat vetweefsel bij overgewicht ook een veranderde samenstelling zien. In normaal vetweefsel zitten allerlei soorten afweercellen. We zien dat sommige daarvan in opgezwollen vetweefsel nagenoeg ontbreken. Het gemis van deze beschermende factoren verhoogt het risico op bijvoorbeeld diabetes. Vaak proberen mensen af te vallen door middel van bijvoorbeeld een crash-dieet, maar wist je dat vetcellen een geheugen hebben? Als het lichaam de kans krijgt, zullen de vetcellen zichzelf in een razendsnel tempo weer aanvullen.

De Emerald Green Laser is een koude laser die de vetcellen stimuleert om zich weer normaal te gedragen. Door de vetcellen in het behandelde gebied met 10 lasers van 532 nm te behandelen ontstaan er meer transportkanaaltjes. Ook worden de vrije vetzuren in de vetcel weer vloeibaar gemaakt, dat noemen we emulsificatie. Ook zorgt de Emerald Green Laser ervoor dat de vetcellen meer transportkanaaltjes aanmaken. Hierdoor kunnen de vloeibare vrije vetzuren in de vetcel afgevoerd worden naar het lymfestelsel, dat ervoor zorgt dat deze vrije vetzuren op een goede manier uit je lichaam verwijderd worden. Je laat als het ware je vetcellen dus leeglopen. Hierdoor nemen de vetcellen in grootte af en gaan ze zich weer ‘normaler’ hormonaal gedragen. Het grote voordeel is dat dit effect ook na de kuur aanhoudt; je valt dus minder snel terug dan bij andere methodes om vet te verminderen. En dat zorgt ervoor dat je het resultaat langer en makkelijker vasthoudt dan bij andere methodes.

Waarvoor kun je de Emerald Green Laser gebruiken?

De Emerald Green Laser wordt vooral gebruikt voor buikvet verminderen. Maar ook bovenbeenvet verminderen, vet van de bovenarmen verminderen, onderkin verwijderen en cellulitis verminderen zijn behandelingen die we bij Beautifier in Maastricht veel uitvoeren. Ook heel lokaal vet, zoals BH vet, love handles en muffin tops kun je verminderen met de Emerald Green laser. Omdat de 10 lasers op de Emerald Green Laser allemaal apart in te stellen zijn, is er voor elke probleemzone een geschikte behandeling.

Hoe gaat een Emerald Green Laser behandeling?

Een behandeling met de Emerald Green laser gaat altijd in een kuur van 10 behandelingen van 15 of 30 minuten, afhankelijk van de te behandelen zone. De bodyshaping expert zal het te behandelen gebied ontbloten en de 10 Emerald lasers juist instellen. De laser gaat door de huid zonder deze te beschadigen om het onderliggende vet aan te pakken en vetcellen kleiner te maken. Zelf hoef je helemaal niks te doen tijdens de behandeling, behalve één keer halverwege omdraaien tijdens de behandeling.

De behandeling is niet pijnlijk, je voelt er echt helemaal niets van. Na de behandeling heb je ook geen downtime of sporen van de behandeling. Je kunt meteen je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Het enige nazorgadvies is wel dat je tijdens de gehele kuur minimaal 2 liter water per dag drinkt. Ook is het advies om na elke behandeling 30 minuten te bewegen om je lymfesysteem te stimuleren. Wil je je lymfesysteem optimaal stimuleren? Dan kun je direct aansluitend op de Emerald Green Laser behandeling een EMSCULPT behandeling doen.

Emerald Green Laser Resultaten

Een kuur met de Emerald Green Laser duurt 10 behandelingen, die afhankelijk van jouw voorkeur en medische conditie 5 tot 10 weken duurt. Na de vierde behandeling begin je al resultaat te zien. Het effect gaat enkele weken na afloop van de kuur nog door.

Emerald Green Laser of VanquishMe?

Bij Beautifier bieden we naast de Emerald ook nog de VanquishMe aan om vet te verbranden. Twijfel je nu welke behandeling het beste bij jou aansluit? Dan zetten we de verschillen graag nog even voor je op een rijtje. Het grootste verschil ligt in de technologie en het doel en verwachtte resultaat van elke behandeling:

VanquishMe behandeling:

  • De VanquishMe behandeling maakt gebruik van radiofrequentie (RF) om vetcellen te verbranden. Deze verwarming zorgt ervoor dat vetcellen afbreken en geleidelijk door het lichaam worden verwijderd. Het doel van de VanquishMe behandeling is om vetcellen te verbranden en zo de contour van het lichaam te verbeteren. Deze behandeling is geschikt voor buikvet en bovenbeenvet. VanquishMe heeft geen effect op cellulitis en zal ook de huidstevigheid niet verbeteren. Het is geschikt voor mensen met overgewicht (vanaf een BMI boven de 27).

Emerald Green Laser behandeling:

  • De Emerald Green Laser behandeling maakt gebruik van koude lasertherapie om vetcellen gezonder te maken. De laserenergie maakt vetcellen kleiner, waardoor het vrijgekomen vet wordt door het lichaam verwerkt en uitgescheiden. Het doel van de Emerald behandeling is om vet te verminderen en de contouren van het lichaam te verbeteren. Deze behandeling is ook gericht op vetvermindering en is geschikt voor een bredere groep mensen. Daarnaast is de Emerald Green Laser effectiever dan de VanquishMe.

De gemiddelde afname van de buikomtrek bij de VanquishMe is 5 tot 8 cm, bij de Emerald Green Laser gemiddeld 12 tot 16 cm. De Emerald Green Laser vermindert cellulitis en zorgt tevens voor huidverstrakking op de behandelde zone.

Beide behandelingen zijn niet-invasieve methoden om lichaamsvet te verminderen en hebben als doel om mensen te helpen bij het bereiken van hun gewenste lichaamsvorm en -contour. Gezien de werking van beide methode is het niet mogelijk om deze met elkaar te combineren. Wel is het mogelijk om de Emerald Green Laser kuur te combineren met een EMSCULPT kuur. De EMSCULPT zorgt ervoor dat de lymfebanen effectiever vetzuren afvoeren, en zorgen ondertussen ook voor opbouw van spierweefsel.

Kosten Emerald Green Laser

Een Emerald Green Laser behandeling gaat altijd in een kuurverband van 10 behandelingen. Dit is noodzakelijk omdat de vetcellen herhaaldelijk gestimuleerd moeten worden om het optimale resultaat te bereiken.

We maken bij de prijs van een kuur onderscheid in een grote zone (buik, bovenarmen, bovenbenen of cellulitis op de bovenbenen) of kleine zone (onderkin, rugvet of BH-vet).
Een kuur voor een grote zone kost €1949, een kuur voor een kleine zone kost €949.

Je kunt de Emerald Green Laser behandeling combineren met een EMSCULPT behandelingen voor een nog mooier resultaat. Een combinatiekuur van de EMSCULPT en Emerald Green Laser kost €2799 voor 4x EMSCULPT en 10x Emerald Green Laser en €2999 voor 6x EMSCULPT en 10x Emerald Green Laser.

Emerald Green Laser bij Beautifier

Je kunt de Emerald Green Laser dus inzetten voor een groot aantal bodyshaping indicaties. Of je nou op zoek bent naar een slankere buik, slankere bovenbenen, je onderkin wil verwijderen of je cellulitis aan wil pakken, het kan allemaal. Ben je enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande informatie, of wil je gewoon eens advies van onze bodyshaping experts bij Beautifier? Neem dan contact op voor meer informatie, of kom gewoon eens vrijblijvend en kosteloos op gesprek bij een van onze bodyshaping specialisten. Je kunt ons bereiken via 043-2003130, mailen via [email protected], of een afspraak maken via deze link.

Pijnloos je buikomtrek verminderen tot wel 16cm in een kuur van 5 tot 10 weken. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dit apparaat heeft niet voor niets diverse internationale awards gewonnen op cosmetische congressen. Twijfel je nog over een behandeling met de Emerald Green Laser? Maak gerust een afspraak bij ons en we vertellen je er graag alles over tijdens een vrijblijvend consult.

Linde Dassen

Behandelingen.

Voor jou, helemaal op maat

> >
Bodyshaping

Buikvet verbranden

Wil jij graag je buikvet verminderen op een snelle en effectieve manier? Dan kunnen wij je daarbij helpen met…

Buikvet verbranden met bodyshaping

Geschikt voor

Buikvet verbranden
Buikomtrek verminderen zonder operatie
Pijnloos en effectief
Snel resultaat zonder downtime

Vanaf € 949 Meer informatie >

Bodyshaping

Bovenbeen vet verbranden

Overtollig vet op je bovenbenen is niet prettig en je kunt er veel last van hebben. Vet aan de binnenkant van…

Slankere benen met bodyshaping

Geschikt voor

Bovenbeen vet verbranden
Pijnloos en effectief
Tevens cellulitis verminder
Snel resultaat zonder downtime

Vanaf € 949 Meer informatie >

Bodyshaping

EMSCULPT

Je wilt graag een strakke buik, strakke billen of sterke bovenarmen of kuiten. Of je nou fanatiek sporter…

Strakkere buik en billen

Geschikt voor

Verstrakken buik
Stevigere billen
Sterkere bovenarmen of kuiten
20.000 sit-ups in 30 minuten!

Vanaf € 949 Meer informatie >

Bodyshaping

Radiofrequentie lichaam

Ook op je lichaam kun je te maken krijgen met huidverslapping of overtollig vet dat je moeilijk kwijtraakt…

Huidverstrakking en vet verbranden

Geschikt voor

Buikvet verbranden
Love handles verminderen
Decollete verstrakken
Strakkere billen

Vanaf € 85 Meer informatie >

Bodyshaping

Profhilo Body

Stoor je je aan verslapte huid op je hals, decolleté, armen, benen, billen of buik en wil je daar graag een…

Profhilo behandeling voor het lichaam

Geschikt voor

Op hele lichaam mogelijk
Huidverstrakkend
Verbeter hydratatie
Verbeter huidstructuur

Vanaf € 750 Meer informatie >

contact

Neem je contact op met ons?

Boek direct je afspraak, of stuur ons een bericht voor vrijblijvend advies.

check Aangesloten bij NVCG & ANBOS

5,0 227 Google reviews

telefoon 043 200 31 30 email [email protected]

Maak gemakkelijk zelf je afspraak. Voor iedere behandeling kun je online een afspraak maken in onze agenda’s. Wel zo makkelijk, wanneer je precies weet wat je wilt. We beginnen iedere afspraak met een intake en een persoonlijk behandelplan.

check Kies een behandeling & behandelaar

check Boek een datum & tijd in onze agenda!

Boek direct je afspraak

Zo gepiept. Je ontvangt een sms ter bevestiging

Hoe wil je het liefste dat we contact met je opnemen?

Je ontvangt binnen één werkdag een reactie!

Emerald green laser bodyshaping header beautifier maastricht